Kunst- en ambachtenmarkt

28 oktober 2017 | De Cultuurfabriek

Kosten: kraamhuur €25,-/€35,-

Op zaterdag 28 oktober 2017 vindt in de centrale hal van De Cultuurfabriek een Kunst- en ambachtenmarkt plaats. De verbinding tussen kunstzinnigheid, creativiteit, techniek en ambacht, daar draait het allemaal om bij de markt. Dus: creatievelingen, kunstenaars, 3D-printer-makers, ambachtslieden, techneuten, meubel- en tassenmakers en ander soort makers … geef je op voor de Kunst- en ambachtenmarkt!

Opgeven

Maak jij unieke voorwerpen met de 3D-printer, bijzondere objecten van keramiek, hout of leer, kaarten met de lasersnijder, designvoorwerpen of wil je een ambacht (oud of nieuw) tonen en demonstreren? Verbind jij creativiteit met ambacht en techniek en hou je van het maken van dingen? Wil je jouw werk graag aan een groot publiek tonen en verkopen? Doe dan mee aan de Kunst- en ambachtenmarkt! Mail naar cdkuijper@bibliotheekveenendaal.nl en retourneer het aanmeldingsformulier dat je ontvangt. Daarna wordt er contact met je opgenomen. Er vindt een selectie plaats op grond van kwaliteit en diversiteit, om een zo evenwichtig mogelijk aanbod samen te stellen (hierover wordt verder niet gecorrespondeerd).

Meedoen

Als deelnemer aan de markt presenteer je jouw handgemaakte, unieke producten en/of demonstreer je jouw ambacht op een kraam van 200 x 80 cm. De kosten voor de kraamhuur op de begane grond zijn €35,-, de kosten voor een kraam in Zaal I op de 1e verdieping zijn €25,-. Elke deelnemer kan 1 kraam huren, dit om de diversiteit van het aanbod te waarborgen. Betaling voor deelname vindt vooraf plaats.

Markt

De Kunst- en ambachtenmarkt vindt op zaterdag 28 oktober van 10.00 tot 16.00 uur plaats op de begane grond en op de 1e verdieping van De Cultuurfabriek (Kees Stipplein 74, Veenendaal). Op het Kees Stipplein staat een leuke ‘trekker’.
Contactpersoon voor de markt is Cornelie de Kuijper van Kunstuitleen Veenendaal (gevestigd in De Cultuurfabriek), cdkuijper@bibliotheekveenendaal.nl