• Kunst lenen

  Zoekt u een origineel kunstwerk voor bij u thuis? Dan bent u bij Kunstuitleen Veenendaal aan het juiste adres! Hier kunt u tegen een aantrekkelijk tarief kunst lenen en experimenteren met hedendaagse kunstwerken in allerlei stijlen en technieken. Bij de servicebalie van De Cultuurfabriek kunt u zich inschrijven als kunstlener. Neemt u hiervoor wel een geldig legitimatiebewijs mee? Staat u eenmaal ingeschreven, dan kunt u ook direct een kunstwerk mee naar huis nemen.  

 • Kunst kopen

  Wilt u graag een kunstwerk kopen zodat u het nooit meer hoeft in te leveren? Dan kunt u bij de coördinator van de kunstuitleen vrijblijvend de prijs van het kunstwerk opvragen.

 • Kunst geven

  Bij de servicebalie van De Cultuurfabriek is het feestelijk verpakte cadeauabonnement van Kunstuitleen Veenendaal verkrijgbaar. Leuk om cadeau te doen als verjaardagscadeau, als huwelijkscadeau of als iemand een nieuw huis heeft gekocht. De ontvanger van het cadeau kan zich na legitimatie laten inschrijven als kunstlener en direct een kunstwerk mee naar huis nemen. Het kunst cadeauabonnement kost €73,- (excl. inschrijfgeld en transporthoes).

 • Als u kunst leent

  Met een kunstabonnement kunt u 1 kunstwerk per keer lenen. U leent een kunstwerk voor een dag of langer (max. een jaar). Is het werk niet gereserveerd door een andere lener, dan kunt u de uitleentermijn laten verlengen. Alle kunstwerken zijn verzekerd, wel geldt een eigen risico van € 125,- per kunstwerk per schade. Vrijwel alle kunstwerken kunnen vervoerd worden met eigen auto/busje.

Veel geleend