Architect Jos van Eldonk over De Cultuurfabriek

10 oktober 2020 | 15.30 uur | Zaal 1 (eerste verdieping)

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

De architect van De Cultuurfabriek vertelt tijdens ons 10-jarige jubileum meer over de visie achter ons mooie gebouw.

Tien jaar geleden stond de creatie van architect Jos van Eldonk er ineens: De Cultuurfabriek. Van Eldonk, toendertijd als onderdeel van architectenbureau Soeters & Van Eldonk, gebruikte veel referenties naar de oude wolfabriek in zijn ontwerp en maakte een stoer, industrieel, maar toch warm en uitnodigend gebouw.

Ben je benieuwd naar de visie achter de unieke architectonische verschijning die De Cultuurfabriek is? Op zaterdag 10 oktober, tijdens ons jubileum, geeft Jos van Eldonk een lezing over de totstandkoming van het gebouw en de ontwikkeling van De Cultuurfabriek als cultureel hart van Veenendaal.

De lezing begint om 15.30 uur en vindt plaats in Zaal 1 op de eerste verdieping. De toegang is gratis, maar het is wel nodig om een gratis ticket te reserveren. Zo kunnen we er zeker van zijn dat we ten allen tijden anderhalve meter afstand van elkaar kunnen houden en dat er niet te veel mensen in het gebouw zijn. Reserveer je tickets via de knop hierboven, kom langs bij de servicebalie op de begane grond, of neem contact met ons op.