Workshop: Maak je eigen papier!

7 oktober 2020 | 15:00 - 16:30 uur | Atelier | 8 t/m 12 jaar

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

In de Week van Duurzaamheid leer je hoe papier eigenlijk gemaakt wordt en maak je ook eigen versierde papier! Een gratis workshop voor kinderen van 8 t/m 12 jaar.

Reserveer jouw plekje!

Papier: we gebruiken het elke dag, maar weet jij al hoe het papier eigenlijk wordt gemaakt? Wist je bijvoorbeeld dat er best wat water bij komt kijken om papier te maken? En dat er van oud papier weer vers schoon papier gemaakt wordt? En dat je dit ook zelf kunt doen??

In deze workshop maak je zelf je eigen papier. We leggen je precies uit hoe dat moet. Daarna mag je je papier zelf versieren met mooie tekeningen, glitters, of een geheimschrift. Je creaties gaan natuurlijk met je mee naar huis.

Praktisch
De workshop vindt plaats op woensdag 7 oktober van 15:00 tot 16:30 uur in het atelier van De Cultuurfabriek. Schrijf je gratis in via de oranje knop op deze pagina of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek!

Week van Duurzaam Veenendaal
De workshop is een initiatief van de gemeente Veenendaal in het kader van de Week van Duurzaam Veenendaal van 5 t/m 10 oktober. Deze week staat in het teken van duurzaamheid, een week om inspiratie op te doen voor een duurzaam, energiezuinig en groen Veenendaal.