Taalcursus: Frans 1

1 oktober 2020 | 24 lessen | donderdagavond 19:00 - 20:15 uur

Kosten: €223 (betaling in termijnen is mogelijk)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Of je nu Frans wilt leren voor op vakantie of omdat het internationaal gezien een van de belangrijkste talen is, een cursus Frans is altijd een handige keuze.

Zie je het voor je: in een bistro zonder moeite de menukaart kunnen lezen om vervolgens een gesprek aan te gaan met de receptiemedewerker van de camping? Of in een Frans dorpje kletsen met de lokale bevolking? Dit is je kans!  

Schrijf je in!

Wat ga je doen?
In de cursus Frans voor beginners maken we gebruik van de methode Voyages 1 (nieuwe versie), waarin veel aandacht wordt besteed aan spreekvaardigheid, maar ook aan luister- schrijf- en leesvaardigheid.

De cursus is bedoeld voor cursisten die nooit eerder iets aan Frans gedaan hebben of voor degenen die lang geleden een cursus hebben gevolgd (of bijvoorbeeld op de middelbare school), maar opnieuw willen beginnen. In de cursus wordt toegewerkt naar niveau A1 van het ERK (Europees Referentiekader), in de vervolgcursus (Frans 2) ga je hiermee verder.

Weet je niet precies wat je niveau is? Dan kun je voordat je je aanmeldt eerst de instaptoets doen voor Voyages 1: voyagesnieuw.nl/voyages-1-nieuw/instaptoets

Praktisch

Deze cursus bestaat uit 24 lessen op de donderdagavond, van 19:00 tot 20:15 uur in De Cultuurfabriek. Het cursusgeld bedraagt €223.

Inschrijven kan via de oranje knop bovenaan of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek.