Theatervoorstelling De Boekenmagiër

10 oktober 2020 | zaterdagmiddag 14.00 - 15.00

Kosten: gratis | voor kinderen vanaf 7 jaar

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Ga mee op avontuur in deze spannende theatervoorstelling boordevol boeken!

Ergens in een vreemde Bibliotheek heerst een Boekenmagiër over alle boeken en verhalen die je maar kan bedenken. Tijdens een storm komt de jonge Rik er schuilen. Op school noemen ze hem Rik Bangerik, omdat hij overal bang voor is. Hij durft niet in een boom te klimmen, hij is bang voor bliksem en hij durft niet eens een broodje kaas te eten (want stel dat je je verslikt!).

Nu in de vreemde Bibliotheek is hij ook bang, bang dat hij de uitweg niet kan vinden. De Boekenmagiër wijst hem de weg en stuurt hem op avontuur langs allerlei boeken. Rik komt oog in oog met Frankenstein, Dr. Jekyl en Mr. Hyde, vaart naar Schateiland, ziet Moby Dick en vecht zelfs draken op weg naar huis. Zal de bange Rik dit allemaal aandurven? En helpt de Boekenmagiër hem om weer thuis te komen?

Praktisch

Deze voorstelling vindt plaats op zaterdag 10 oktober van 14.00 - 15.00 uur in Zaal 1 op de eerste verdieping van De Cultuurfabriek. Verteller Eric Borrias neemt kinderen vanaf 7 jaar mee in het avontuurlijke verhaal vol boeken.

Kaartjes voor deze voorstelling zijn gratis en te reserveren via de knop hierboven of de servicebalie van De Cultuurfabriek. De kaartjes zijn bedoeld voor kinderen. In verband met de richtlijnen rondom het coronavirus worden ouders verzocht om de zaal niet te betreden. Ouders hoeven dan ook voor zichzelf geen kaartje te reserveren.