Veens Cultureel Winterfeest

19 december 2020 | 14.00 - 00.00 uur | online event

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Maak je vast klaar voor het online Veens Winterfeest, een middag en avond vol activiteiten voor jong én oud!

Bekijk hier vanaf 14:00 uur de livestream

Wat hadden we het graag gewild: een koor op de hoek van de markt, straattheater in de winkelstraat en een vol programma met kinderactiviteiten en kerstshows. Dat kan dit jaar allemaal niet.

Om dit jaar tóch samen kerst te kunnen vieren, doen we dat dit keer online tijdens het Veens Cultureel Winterfeest met een aansprekend programma voor iedere Veenendaler.

Een vol digitaal programma

Wat kan je verwachten, als digitale bezoeker? Vanaf 14:00 uur kun je er maar beter goed klaar voor zitten, want in de middag volgen de activiteiten elkaar in rap tempo op! Het Winterfeest begint met een programma bomvol activiteiten voor kinderen waarin ze gaan dansen, knutselen, luisteren naar voorleesverhalen en muziek en ook zelf muziek gaan maken.

Vanaf 17:00 kan je de strijd aangaan met je stadsgenoten met de Veense Culturele Pubquiz. Na de pubquiz volgt een muzikaal rondje langs de Veense velden. Daarna leg je de yogamat klaar, steek je de kaarsjes aan en is het tijd voor ontspanning waarbij je je laat meenemen door de topmuzikanten van LAY DownTown. De rest van avond worden je oren, ogen en lachspieren getrakteerd door o.a. Karin Bloemen, Caecilia, Joke de Kruijf en Veenendaal Lacht. We sluiten af met een knaller, daar gaat Huiskamer Sessie wel voor zorgen. Met jong talent en doorgewinterde gangmakers zal stilzitten lastig worden!

En, heb je er al zin in? Sommige activiteiten hebben wat voorbereiding nodig, bekijk vast het volledige programma en bereid je vast voor!

Meer informatie