Engels A2: deel 2

11 maart 2021 | 20 lessen | donderdagavond | 18.45 - 20.15 uur

Kosten: €223

Door verlenging van de landelijke coronamaatregelen kan deze cursus nu helaas niet doorgaan. We doen ons best om zoveel mogelijk te verplaatsen naar een andere datum of vorm. Al ingeschreven? We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Leer de basis van de Engelse taal te beheersen; één van de meest gesproken talen ter wereld. Dit is niet alleen handig tijdens vakanties, maar ook voor tijdens je studie of werk!

Deze cursus is bedoeld voor diegenen die eerder de cursus Engels A1 hebben gevolgd of elders deze basiskennis hebben opgedaan. De cursus is in twee delen gesplitst, aan het eind van deel 2 heb je niveau A2 van het ERK bereikt.

Aan de hand van allerlei praktische situaties leer je vloeiend Engels spreken en wordt er ook gewerkt aan schrijven en grammatica. We gebruiken hiervoor een tekst- en werkboek (methode Oxford Navigate A2 Elementary). Met het werkboek ga je ook thuis verder aan de slag.

Inschrijven bij deel 1 of 2? Je instroomniveau wordt bepaald door een online toets.

Methode
We gebruiken voor deze cursus tekst- en werkboek van methode Oxford Navigate A2 Elementary waarbij elk hoofdstuk een eigen thema heeft. Omdat je al een beetje Engels kunt spreken ga je in dit deel je kennis uitbreiden en meer vertrouwen krijgen in o.a. Engels spreken. Dit kan alleen door veel te oefenen. In de les spreken we daarom zoveel mogelijk Engels, maar de uitleg wordt ook in het Nederlands gegeven omdat het nog moeilijk is om alles te begrijpen in Engels.

Tijdens de cursus werk je veel samen met de andere cursisten en leer je veel van elkaar. Het is een vertrouwde plek om je uitspraak te verbeteren, je hoeft dus niet bang te zijn om fouten te maken, het gaat immers ook om plezier! Thuis werk je verder met je werkboek en luisterfragmenten.

Praktisch

Deze cursus bestaat uit 20 lessen op donderdagavond, van 18.45 tot 20.15 uur in De Cultuurfabriek. Het cursusgeld bedraagt €223.

Meer informatie vind je via de oranje knop bovenaan, inschrijven kan via die link of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek.