Kinderworkshop: Zoom in op de lente

17 april 2021 | verschillende tijden | online | 8-14 jaar

Kosten: €2,50

Leer hoe je met behulp van een extra lensje met je eigen telefoon mooie foto’s van dichtbij kan maken van bijvoorbeeld insecten of bloemen. Wij zetten jouw mooiste foto in de virtuele tentoonstelling!

In deze online workshop, op zaterdag 17 april, leer je hoe je met je mobiel een mooie gedetailleerde foto van heel dichtbij kunt maken. Dit gaat lukken door een extra lensje te bevestigen. We noemen dit macrofotografie. Je leert er tijdens deze workshop van alles over!

Doe je mee? Lees dan verder!

Als je een kaartje voor deze online workshop koopt, kun je een tasje komen ophalen bij de Bibliotheek (je krijgt een mailtje als deze klaarstaat). In dit tasje zit (onder andere) een speciaal lensje die je op je telefoon kunt vastmaken. Hiermee kun je hele kleine dingen heel mooi op de foto zetten.

Na de workshop kun je lekker zelf aan de slag, leuk om te doen in je vakantie!

Stuur ons je mooiste foto’s voor 8 mei, dan komen ze in een speciale virtuele voorstelling die iedereen kan bekijken. Zelf kun je ‘m t allermooist zien met de VR-bril (krijg je van ons) en een gratis app op je telefoon. De mooiste foto krijg je ook nog eens thuis opgestuurd!

Nieuwsgierig waar jouw foto komt te hangen? kijk en loop alvast rond in de virtuele tentoonstelling Zoom in op de lente! https://edu.cospaces.io/PKP-SRQ

Praktisch

Deze online FabLabworkshop is speciaal voor kinderen van 8 tot 14 jaar en kost €2,50. Daarvoor krijg je: toegang tot de online workshop, 1 lensje (incl bevestigingsmateriaal) voor op je telefoon, een VR-bril voor je telefoon en een afdruk van je mooiste foto.

Koop een kaartje via de oranje knoppen hierboven of bij de servicebalie van De Cultuurfabriek (geopend tijdens openingstijden van de AfhaalBieb).