UITVERKOCHT: Muziek aan het Plein: FEMME met ‘Mistletones’

18 december 2021 | 12.30 - 13.30 uur | Centrale Hal

Kosten: €5

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

We vieren samen met De Muzen een muzikaal feest met Muziek aan het Plein: een serie van gratis luchpauzeconcerten van topmusici in De Cultuurfabriek en Spectrum.

Koop een ticket

Op zaterdag 18 december treedt vocalgroup FEMME op met hun kerstprogramma 'Mistletones'. Ze zingen allerlei bekende kerstnummers in een vierstemmig jasje, acapella of met piano.

Vocalgroup FEMME

FEMME is een vocalgroup uit Arnhem, bestaande uit Márin Kroon, Esther de Haas, Britt van Tooren en Mette Oskamp, alle vier afgestudeerd aan het conservatorium richting Muziektheater.

FEMME is ontstaan in 2016 voor een kerst-optreden in Veenendaal en heeft daarna op veel verschillende plekken in het land opgetreden, met hun kerstprogramma en met het acapella programma Harmonic Times, bestaande uit popsongs vanaf de jaren '30 tot nu.  

Aanmelden

Dit lunchconcert vindt plaats op zaterdag 18 december van 12:30 tot 13:30. Een ticket kost €5. Koop een ticket via de oranje knop bovenaan of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek.

Corona-maatregelen

U zit op 1,5 meter afstand van de andere deelnemers en we hebben een beperkt publiek. Een mondkapje dragen is verplicht in De Cultuurfabriek, deze kunt u afdoen zodra u plaatsneemt op uw plek voor het concert. Omdat concerten onder de maatregelen van een voorstelling valt, is voor deze activiteit een coronatoegangsbewijs nodig.