Taalcursus: Italiaans 3

18 januari 2021 | 20 lessen | maandagavond 20:30 - 21:45 uur

Kosten: €223 (betalen in termijnen mogelijk)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Door aanscherping van de landelijke coronamaatregelen kan deze cursus helaas niet doorgaan. Al ingeschreven? We nemen zo snel mogelijk contact op.

In dit derde cursusjaar leer je je makkelijk verstaanbaar te maken in het Italiaans.

Zie je het voor je: in een Italiaans restaurant zonder moeite iets bestellen van de menukaart? Een leuk gesprekje aangaan met de receptiemedewerker van je hotel? Of in een Italiaans dorpje kletsen met de lokale bevolking? Na dit cursusjaar kun jij dit ook!

Wat ga je doen?

In jaar drie werken we uit het boek Allegro Nuovo 2. Je leert hoe je het uiterlijk en het karakter van iemand beschrijft, het heerlijke Italiaanse eten komt aan bod en, belangrijk voor de tijd waarin we leven: de huidige technologie en sociale netwerken worden besproken. Net als in cursusjaar 1 en 2 zullen ook in dit jaar de conversatie en uitspraak (en huiswerk) een belangrijk onderdeel van de lessen blijven.

Over de docent

Barbara Hondong-Atzei: “Met een Italiaanse vader en Nederlandse moeder heb ik het beste van twee culturen meegekregen. Twee jaar geleden ben ik afgestudeerd aan de ITV Hogeschool voor Tolken en Vertalen. Ik ben beëdigd vertaalster maar mijn liefde ligt meer in het lesgeven in deze prachtige taal en cultuur.”
 

Praktisch

Deze cursus bestaat uit 20 lessen op de maandagavond, van 20:30 tot 21:45 uur in De Cultuurfabriek. Het cursusgeld bedraagt €223.

Inschrijven kan via de oranje knop bovenaan of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek.