FabLab: Maak het allerleukste Vaderdagcadeau (uitverkocht)

19 juni 2021 | FabLab Veenendaal | reserveer een tijdsslot

Kosten: €5,00 (inclusief sokken)

Deze workshop is helaas helemaal uitverkocht. Houd onze website in social media in de gaten voor andere leuke workshops van het FabLab.

Maak samen met ons het allerleukste Vaderdagcadeau in ons FabLab. Zo geef jij jouw vader (of misschien wel iemand anders) een super origineel en persoonlijk cadeau.

Wat ga je doen?
Op zaterdag 19 juni kun je in Fablab Veenendaal het leukste en origineelste Vaderdagcadeau maken. Boek een tijdsslot en kom om de gereserveerde tijd langs in het Fablab om stoere sokken voor je vader (of misschien wel opa, oom of iemand anders) te laten bedrukken.

Hoe werkt het?
Je kiest bij ons een tekst uit, hiervan maken wij met de vinylsnijder een soort sticker. Deze stickers wordt vervolgens met de hittepers op de sokken gedrukt.

Het resultaat: Persoonlijke en originele sokken, die niemand anders heeft!

Praktisch

Een tijd reserveren:

  1. Reserveer hieronder een tijdslot waarop je langskomt in het Fablab om de sokken te laten bedrukken.
  2. Kom langs op de door jou geboekte tijd. Let op: kom dus niet te vroeg of te laat, er mogen helaas slechts een beperkt aantal mensen tegelijk in het FabLab.  

Coronamaatregelen:
Deze activiteit vindt plaats in Fablab Veenendaal. Op dit moment is het Fablab helaas nog gesloten vanwege de coronamaatregelen. Wij hopen op 19 juni weer gewoon open te zijn. Mocht dit helaas toch niet het geval zijn, dan zullen wij dit vroegtijdig communiceren. In dat geval hebben wij een aangepaste manier bedacht, waardoor het maken van de orginele Vaderdagsokken sowieso door kan gaan!

De kosten voor deze activiteit zijn €5,00 per kaartje. Dit is inclusief de sokken.


Boek een tijd

Zaterdag 19 juni