UITVERKOCHT: Appeltaartconcert

16 november 2021 | dinsdagmiddag | 14:30 - 16:00 uur | zaal 1

Kosten: €3

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Dit concert is uitverkocht.

Onder het motto 'klassieke muziek voor iedereen' spelen topmusici een mooi programma van diverse componisten.

Het Utrechtse Harp Trio speelt op dinsdagmiddag 16 november 'melodieuze meesterwerken'. Maar ook het impressionistische trio van Debussy voor fluit, altviool en harp. Met de (Veenendaalse) solofluitist van het Nederlands Philharmonisch Orkest Hanspeter Spannring, annemieke IJzerman (harp) en Michiel Holtrop, (altviool). Na afloop krijg je appeltaart!

Appeltaartconcerten

Het motto van de Stichting Appeltaartconcerten is: ‘klassiek voor iedereen!’. Zij komen met appeltaart en muziek naar publiek toe, om mensen te raken en te ontroeren. Ze spelen doorgaans voor mensen die om wat voor reden dan ook niet (meer) naar een concertzaal kunnen gaan. Ook hun familie, buren, vrienden en andere liefhebbers van klassieke muziek zijn van harte welkom bij deze openbare concerten. Jaarlijks organiseren ze meer dan 150 concerten door bijna heel Nederland. Uiteraard wordt er na afloop of in de pauze appeltaart geserveerd. De taart staat symbool voor de warme sfeer van de concerten.

Praktisch

Dit concert vindt plaats op dinsdagmiddag 16 november van 14.30 tot 16:00 uur in Zaal 1 op de eerste verdieping van De Cultuurfabriek. Een kaartje kost €3 en is te koop via de oranje knop bovenaan of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek.

Corona-maatregelen

U zit op 1,5 meter afstand van de andere deelnemers en we hebben een beperkt publiek. Een mondkapje dragen is verplicht in De Cultuurfabriek, deze kunt u afdoen zodra u plaatsneemt in zaal 1 (eerste verdieping) voor het concert. Omdat het appeltaartconcert onder de maatregelen van een voorstelling
valt, is voor deze activiteit een coronatoegangsbewijs nodig. Geef bij de ingang aan dat u voor het appeltaartconcert komt zodat u uw QR-code kunt laten scannen.