Online Bibliotheek App-tour en Tablet Café

7 oktober 2021 | Centrale hal | 11:00 - 17:00 uur

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

De app van de online Bibliotheek is vernieuwd! Vanaf nu kun je zowel e-books als luisterboeken zoeken, lenen én direct lezen. Op 7 oktober staat in Bibliotheek Veenendaal een speciale lees- en luisterspot opgesteld. Professionals van de Bibliotheek helpen bestaande én nieuwe gebruikers graag om de Online Bibliotheek en de nieuwe app te ontdekken.

Lees- en luisterspot

De Koninklijke Bibliotheek reist in oktober het hele land door met de speciale lees- en luisterspot. Geïnteresseerden kunnen hier de online Bibliotheek en de nieuwe app komen ontdekken. In deze app kun je de collectie van duizenden e-books en luisterboeken zien, waar je met je bibliotheekabonnement ook meteen toegang toe hebt.

Ben je al lid van de (online) Bibliotheek? Dan kun je ook meteen geholpen worden met het downloaden van de app, het registreren voor de online Bibliotheek en het downloaden van de (eerste) titels.

Tablet Café

Verdere vragen over e-books, tablets of smartphones? Op donderdag 7 oktober is er ook van 13.30 tot 15.30 uur het Tablet Café, een initiatief van Bibliotheek Veenendaal in samenwerking met de Hobby Computer Club.

Het Tablet Café is geschikt voor elke gebruiker van een tablet of smartphone (Android, Apple of Windows) die graag tips en trucs wil opdoen. Het is de bedoeling dat deelnemers hun eigen apparaat meenemen. Er wordt niet klassikaal lesgegeven; het gaat om leren, doen en delen. Iedereen is welkom bij het Tablet Café en de toegang is gratis.

Praktisch

De lees- en luisterspot van de nieuwe online Bibliotheek-app zal plaatsvinden op donderdag 7 oktober van 11:00 tot 17:00 uur in de Centrale Hal van de Cultuurfabriek.

Het Tablet Café vindt plaats in de kunstkubus in de centrale hal van De Cultuurfabriek van 13.30 tot 15.30 uur.

De toegang van beide activiteiten is gratis.