BiebBouwers Challenge #13: Bouw een megarobot!

1 juni 2021 t/m 28 juni 2021 | Bouw mee in Minecraft | 9-14 jaar

BiebBouwers opgelet, Kolonel van Son van de vereniging der Aardse Strijdkrachten roept jouw hulp in! De aarde wordt aangevallen door buitenaardse wezens en we moeten ons verdedigen! De kolonel heeft een leger aan megarobots nodig en vraagt de BiebBouwers deze te bouwen. In Minecraft natuurlijk!

Verdedig de aarde en bouw een megarobot!
De aarde wordt aangevallen door buitenaardse wezens en we moeten ons verdedigen! Er is geen tijd te verliezen! Helpen jullie de kolonel om de aarde te verdedigen? Ben je tussen de 9 en 14 jaar en woon je in Veenendaal, doe dan mee aan deze wedstrijd! Je kan er nog een prijs mee winnen ook!

Fantaseer en ontwerp in minecraft jouw stoere megarobot waarmee je de aarde gaat verdedigen tegen buitenaardse wezens. Bekijk het filmpje ga aan de slag!

Klaar met bouwen?
Ben je klaar met bouwen, stuur dan een filmpje van jouw megarobot naar jolthof@bibliotheekveenendaal.nl. Geef daarbij je naam, je leeftijd en je woonplaats door. Een jury van Minecraft-experts bekijkt alle inzendingen en kiest de mooiste uit. De winnaar wint een geweldig boek, ‘Er was misschien eens’ van Kamiel De Bruyne en Yarne Daeren!

Ga aan de slag en stuur jouw megarobot vóór 28 juni naar ons op.