BiebBouwers Challenge #12: Bouw een kasteel!

1 mei 2021 t/m 24 mei 2021 | Bouw mee in Minecraft | 9-14 jaar

BiebBouwers opgelet, we hebben weer een belangrijke opdracht voor jou! Ben jij tussen de 9 en 14 jaar oud en speel jij graag Minecraft? Doe dan mee en bouw een kasteel voor Harrie Snotter!

Harrie Snotter heeft jouw hulp nodig!
De BiebBouwers hebben een primeur, een nieuwtje van magische proporties: in Nederland komt een vestiging van Zweinstein! Het wordt de enige echte Nederlandse Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus. Natuurlijk moet die school ook in een betoverd kasteel komen. De directeur van deze nieuwe school is de wereldberoemde tovenaar Harrie Snotter en hij kan wel wat hulp gebruiken!

Help jij mee om een betoverend kasteel in Minecraft te bouwen? Eentje met magische kamers, doorkijkspiegels, verdwaalgangen en noem maar op. Leef je uit, want als je kan toveren, kan alles!

Meedoen?
Ben jij tussen de 9 en 14 jaar oud en woon je in Veenendaal?
Doe dan mee, want je kunt er nog een toffe prijs mee winnen ook!
Bekijk het onderstaande filmpje goed, zodat jij precies weet wat je moet doen en ga aan de slag.

Ben je klaar met bouwen?
Stuur dan een filmpje van jouw kasteel naar jolthof@bibliotheekveenendaal.nl. Geef daarbij je naam, je leeftijd en je woonplaats door. Onze jury bekijkt alle inzendingen en kiest het allermooiste kasteel uit. De winnaar wint een geweldig Minecraftspel, het boek ‘De Ickabog’ van J.K. Rowling en het enige echte BiebBouwers-shirt!

Ga aan de slag en stuur jouw kasteel vóór 24 mei naar ons op. Succes!