Webinar jongeren, internet en opvoeden #hoedan?

11 november 2021 | Donderdagavond | 20.00-21.00 uur | online | gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Mediapedagoog Jacqueline Kleijer neemt ouders in vogelvlucht mee in de uitdaging waar je als opvoeder voor staat in dit online tijdperk. ‘Wat doen jongeren online? Én wat doet dat met hen?’

Over deze webinar

Jacqueline Kleijer, mediapedagoog bij Bureau Jeugd en Media, neemt ouders in vogelvlucht mee in de uitdaging waar je als opvoeder voor staat in dit online tijdperk. ‘Wat doen jongeren online? Én wat doet dat met hen?’ Ouders krijgen praktische inzichten en opvoedingstips die zij meteen in de praktijk kunnen toepassen over schermtijd, gamen, online seksualiteit, cyberpesten. En hoe alles in balans te houden.

Heb je kinderen in het voortgezet onderwijs? Neem dan deel aan dit gratis webinar. Je ontvangt praktische tips om het gesprek aan te gaan over het gedrag online. Ook is er voldoende ruimte voor vragen. Laat je inspireren!

Over de docent

Jacqueline Kleijer werkt Bureau Jeugd & Media, voor dit bureau geeft ze gastlessen, ouderavonden en trainingen aan professionals over mediawijsheid. Haar expertise is (online) seksualiteit, identiteit en beïnvloeding. Ze heeft een achtergrond in therapeutische jeugdhulp en als intensief ambulante gezinswerker. Jacqueline wordt ook regelmatig gevraagd in adviestrajecten voor scholen en gemeentes. En ze studeert ethiek.  

Praktische informatie

Deze webinar vindt plaats op donderdagavond 11 november van 20.00-21.00 uur. Vooral voor ouders van kinderen van 12 t/m 18 jaar is dit interessant. Je kunt gewoon vanaf je eigen computer thuis deelnemen aan deze webinar. Je hoeft je alleen even aan te melden via de oranje knop hieronder. Let op! Doe dit wel ruim van tevoren, zodat je optijd de verdere informatie ontvangt over hoe je verder deel kunt nemen.

Meld je aan