Online: Bob Popcorn Party met Maranke Rinck

15 mei 2021 | 14.00 - 15.30 uur | Online

Kosten: €2 | Voor kinderen van 6 t/m 9 jaar

Tijdens de stemweek van de Kinderjury komt kinderboekenschrijfster Maranke Rinck (Bob Popcorn) een digitaal feestje bouwen!

Bob Popcorn

Wat moet je doen als je popcorn wilt maken, maar een van de maïskorrels opeens opzwelt, armen en benen krijgt en onwijs boos naar je kijkt? Het overkomt Ellis, die nu opgescheept zit met maïsmannetje Bob. Bob is nogal humeurig, slaapt niet en eet het liefst Ellis' hele koelkast op. Wat nu?

In Bob Popcorn en opvolger De Popcorn Spion vertelt Maranke Rinck het grappige verhaal van de vreemde vriendschap tussen popcornliefhebber Ellis en levende maïskorrel Bob. Met prachtige potloodillustraties van Martijn van der Linden.

Bob Popcorn Party

Tijdens de Bob Popcorn Party hebben we een heel leuk digitaal feestje. Maranke Rinck zal voorlezen, allerlei leuke dingen laten zien en vragen beantwoorden. Ze leert de feestgangers ook hoe ze Bob zelf kunnen tekenen. Van tevoren krijg je een knutselsjabloon gestuurd via e-mail zodat je je eigen popcorn beker kan maken voor de Bob Popcorn Party!

Praktisch

De Bob Popcorn Party vindt online plaats op zaterdag 15 mei van 14.00 - 15.30. Dit feestje is speciaal voor kinderen van 6 t/m 9 jaar.

Kaartjes kosten €2 en zijn te koop via de oranje knop hierboven of de servicebalie van De Cultuurfabriek.

De lezing wordt gegeven via Microsoft Teams. Het is mogelijk om de link te openen via de browser, er hoeft verder niets geïnstalleerd te worden.