Koningsdag: Gekheid op een stokje

27 april 2021 | Online

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Maak je eigen windmolen! Met een beetje online hulp van creabea Liza Veenendaal ontwerp jij op Koningsdag je eigen Koninklijke windmolen.

Koningsdag gaan we dit jaar vanuit huis beleven, maar saai zal het niet worden! In Veenendaal kun je meedoen met de digitale Oranjeroute, een website boordevol activiteitenfilmpjes!

Bekijk hier de knutseltutorial!

Gekheid op een stokje

Onze Koningsdag activiteit zal bestaan uit een knutseltutorial. Maak een windmolen geheel in Koningsdag stijl! Kies een van de patronen of ontwerp zelf een windmolen. Creabea Liza Veenendaal legt in het filmpje uit hoe je een kleine en grote Koningsdag windmolen maakt.

Download hier informatie over de benodigheden en de printables die je gaat gebruiken om de windmolen te maken.

Over Liza Veenendaal

Liza Veenendaal is een creatieve duizendpoot op het gebied van interieurstyling, grafische vormgeving en het ontwerpen van zelfmakers. Het ontwerpen van o.a. kaarten en printables tot en met het ontwerpen van patronen voor haken, breien en doe het zelf. Ook op het gebied van interieur kan er meegedacht worden en ziet Liza oplossingen die vaak vlak voor je neus liggen. Je vindt Liza in haar eigen Confetti Lab. Confetti staat voor klein geluk en het Lab een plek waar je blijft ontdekken. Ontdek meer van haar werk op haar blog Confetti Lab.