Online cursus: Mijn online privacy en veiligheid

28 januari 2021 | 1 les | donderdagavond 19.00 - 21.00 uur

Kosten: €10 | locatie: waar je maar wilt

Online veiligheid en privacy wordt steeds belangrijker. Op deze Europese Dag van de Privacy (28 januari 2021) leer je in een online cursus wat je zelf kunt doen aan het beveiligen van je computer, tablet of smartphone, maar krijg je ook hulp en advies.

Wat ga je doen?

Steeds meer zaken worden digitaal en online geregeld. Online veiligheid en privacy is daarin belangrijker dan ooit, omdat internetcriminelen steeds beter worden in het achterhalen van je gegevens. In deze cursus krijg je uitleg wat je zelf kunt doen aan beveiliging. Je leert onder andere de hoofdregels voor veilig internetgebruik, waar je op moet letten, veilig omgaan met apps en je krijgt meer informatie over cookies.

Deze cursus wordt online gegeven. Je ontvangt een uitnodiging om via Teams deel te nemen aan de cursus.

Over de docent

Kevin van Guilik (1982) studeerde bedrijfskunde en werkte daarna als adviseur in diverse bedrijfstakken. Al van jongs af aan is Kevin gefascineerd door computers en de mogelijkheden die deze bieden om het leven makkelijker en leuker te maken. Vanuit deze gedachte helpt hij anderen met het digivaardig worden. Kevin is getrouwd en heeft één dochter.  

Praktisch

Deze cursus bestaat uit één les op de donderdagavond, van 19.00 tot 21.00 uur in De Cultuurfabriek. Het cursusgeld bedraagt € 10,00.

Inschrijven kan via de oranje knop bovenaan of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek.