Schrijfworkshop voor jongeren

19 oktober 2021 | 13.00 - 15.00 uur | Leerlokaal

Kosten: Gratis | Voor jongeren van 11 t/m 15 jaar

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Benieuwd of schrijven iets voor is? Leer in deze workshop meer over schrijftechnieken en schrijf je eigen (korte) verhaal.

Droom jij er ook van om schrijver te worden? Of ben je gewoon benieuwd of schrijven iets voor je is? Doe mee aan deze gratis workshop, speciaal voor jongeren van 11 t/m 15 jaar.

In de Bieb staan genoeg leuke boeken om te lezen, maar zelf een (kort) verhaal schrijven is minstens zo leuk. In deze workshop leer je hoe je dat kan doen. We gaan in op de basisprincipes van schrijven, zoals opbouw, scènes en dialogen. Aan de hand van allerlei leuke en praktische oefeningen, heb je deze kennis snel onder de knie. Aan het eind heb je een gaaf kort verhaal en een goede basis voor je toekomstige boek.

Lenen we jouw boek straks ook bij de Bieb?

Aanmelden

De workshop is verzet van dinsdag 24 augustus naar dinsdag 19 oktober van 13:00 tot 15:00. Deelname is gratis. Jongeren van 11 t/m 15 jaar kunnen zich aanmelden voor deze activiteit door een mailtje te sturen naar kn@bibliotheekveenendaal.nl. Er is plek voor maximaal 8 personen, dus wees er snel bij!