Taalcursus: Engels 1

2 maart 2021 | 15 lessen | dinsdagavond | 19:00 - 21:00 uur

Kosten: €223

Met de cursus Engels voor beginners leer je de basis van de Engelse taal te beheersen; één van de meest gesproken talen ter wereld. Dit is niet alleen handig tijdens vakanties, maar ook voor tijdens je studie of werk!

De cursus Engels voor beginners is geschikt voor iedereen die zich de basis van de Engelse taal eigen wil maken en die dus geen (of heel weinig) les in de Engelse taal hebben gehad. Aan de hand van een tekst- en optioneel werkboek (methode Oxford Navigate) komen allerlei praktische situaties aan de orde. Hou er rekening mee dat je huiswerk krijgt. Er wordt toegewerkt naar niveau A1 van het ERK.

Over de docent

Mijn naam is Pernille Poulsen. Ik ben half Engels / half Deens en ben opgegroeid in Engeland. Inmiddels woon ik al 20 jaar in Nederland, ben getrouwd en heb een dochter van 12 jaar. Na mijn talenstudie heb ik gewerkt in de IT en bij een uitgever.

De laatste 10 jaar ben ik als docent Engels gaan werken. Ik geef les aan jong en oud, groepslessen en maatwerk. Je leert meer over mij tijdens de lessen! Voor mij is een taal leren veel meer dan alleen alleen vocabulaire en grammatica. Het is ook heel belangrijk om enthousiast te zijn en te genieten van de taal die je wilt leren.

Ik streef ernaar een vertrouwde sfeer in de klas te maken, waarin je je op je gemak voelt om te oefenen en je ook van je fouten kunt leren. We zullen samen je doelen bespreken en ik help je graag om jouw doel te bereiken.

Praktisch

Deze cursus bestaat uit 15 lessen op de dinsdagavond, van 19:00 tot 21:00 uur in De Cultuurfabriek. Het cursusgeld bedraagt €223.

Inschrijven kan via de oranje knop bovenaan of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek.