Taalcursus: Italiaans 1

6 maart 2021 | 15 lessen | zaterdagochtend 10:15 - 12:15 uur

Kosten: €223

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Door verlenging van de landelijke coronamaatregelen kan deze cursus nu helaas niet doorgaan. We doen ons best om zoveel mogelijk te verplaatsen naar een andere datum of vorm. Al ingeschreven? We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wat ga je doen?

Wil je weten hoe je je voorstelt aan iemand, een kamer reserveert in een hotel of een bestelling doet op een terrasje? Dan is deze cursus een goede voorbereiding op je reis!  

In jaar één leer je de beginselen van de Italiaanse taal, aan de hand van het boek Allegro Nuovo 1. Om te wennen aan het praten in het Italiaans zal ook veel aandacht besteed worden aan de conversatie en de uitspraak. Maar ook de cultuur van dit prachtige land komt aan bod. Hou er rekening mee dat je huiswerk krijgt.

Over de docent

Barbara Hondong-Atzei: “Met een Italiaanse vader en Nederlandse moeder heb ik het beste van twee culturen meegekregen. Twee jaar geleden ben ik afgestudeerd aan de ITV Hogeschool voor Tolken en Vertalen. Ik ben beëdigd vertaalster maar mijn liefde ligt meer in het lesgeven in deze prachtige taal en cultuur.”
 

Praktisch

Deze cursus bestaat uit 15 lessen op de zaterdagochtend, van 10:15 tot 12:15 uur in De Cultuurfabriek. Het cursusgeld bedraagt €223.

Inschrijven kan via de oranje knop bovenaan of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek.