Taalcursus: Italiaans 2

8 maart 2021 | 15 lessen | maandagavond 18.45 - 20.45 uur

Kosten: €223

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Door verlenging van de landelijke coronamaatregelen kan deze cursus nu helaas niet doorgaan. We doen ons best om zoveel mogelijk te verplaatsen naar een andere datum of vorm. Al ingeschreven? We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wat ga je doen?

Wil je je beter verstaanbaar maken in Italië, bijvoorbeeld op een terrasje of bij je hotel? Dan is deze cursus een goede voorbereiding!

In jaar twee gaan we verder met het boek Allegro Nuovo 1. Hierin komen onder andere de familiebanden aan bod, maar ook winkelen en boodschappen doen en vertellen waar je naartoe gaat op vakantie. Net zoals in het eerste jaar blijven de conversatie, uitspraak en huiswerk een belangrijk onderdeel van de lessen. Later in het jaar moet het boek en werkboek Allegro Nuovo 2 aangeschaft worden.

Over de docent

Barbara Hondong-Atzei: “Met een Italiaanse vader en Nederlandse moeder heb ik het beste van twee culturen meegekregen. Twee jaar geleden ben ik afgestudeerd aan de ITV Hogeschool voor Tolken en Vertalen. Ik ben beëdigd vertaalster maar mijn liefde ligt meer in het lesgeven in deze prachtige taal en cultuur.”

Praktisch

Deze cursus bestaat uit 15 lessen op de maandagavond, van 18.45 tot 20.45 uur in De Cultuurfabriek. Het cursusgeld bedraagt €223 en is in termijnen te betalen.

Inschrijven kan via de oranje knop bovenaan of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek.