VERPLAATST! Spaans A2: deel 1

29 september 2021 | 20 lessen | woensdagavond 18:45 - 20:15 uur

Kosten: €245 (betalen in termijnen mogelijk)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Deze cursus is verplaatst naar 18 januari. Lukt het jou steeds beter om die Spaanse songteksten mee te zingen, ga je een gesprekje met een local op vakantie in een Spaanstalig land niet uit de weg, maar wil je je kennis nog verder uitbreiden? Dan is de cursus Spaans A2 deel 1 geschikt voor jou!

Schrijf je in voor 18-01-2022

Wat ga je doen?

Deze cursus is bedoelt voor cursisten die eerder de cursus Spaans A1 deel 2 of Spaans intensief deel 2 hebben gevolgd, of deze kennis op een andere manier hebben opgedaan. De cursus is in twee delen gesplitst, aan het eind van deel 2 heb je niveau A2 van het ERK bereikt.

Methode

We gebruiken voor deze cursus de methode Con Gusto nieuw 1 en in de loop van de cursus wordt er verder gewerkt met Con Gusto nieuw 2. Je oefent samen met de andere cursisten in onder andere de conversatie en leert veel van elkaar. Het is een vertrouwde omgeving om je uitspraak te verbeteren, je hoeft dus niet bang te zijn om fouten te maken. Het belangrijkste is het plezier!


Thuis oefen je verder met oefeningen uit je boek.

Over de docent

Hola! Mijn naam is Ruth Veltman Cevallos. Ik kom uit Ecuador en ik woon al 18 jaar in Nederland. Voordat ik naar Nederland kwam, heb ik 10 jaar in Brazilië gewoond waar ik mijn studie Pedagogie aan de Federale Universiteit van Alagoas heb gedaan. In Brazilië heb ik als basisschool lerares gewerkt, maar ook als docent Spaans op de basisschool, middelbare school en het talen instituut. Nadat ik in Nederland mijn inburgeringscursus heb afgerond ben ik ook hier begonnen als docent Spaans. Dit doe ik nu 16 jaar.

Praktisch

Deze cursus bestaat uit 20 lessen op de woensdagavond, van 18.45 tot 20.15 uur in De Cultuurfabriek. De start is op woensdag 29 september. Het cursusgeld bedraagt €245.

Inschrijven kan via de oranje knop bovenaan of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek.