Voorleesfeest: Media Ukkie Dagen

24 maart 2021 | 15.00 - 16.00 uur | Zaal 1

Kosten: gratis | voor kinderen van 3 t/m 7 jaar

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Door verlenging van de landelijke coronamaatregelen kan deze activiteit nu helaas niet doorgaan. We doen ons best om zoveel mogelijk te verplaatsen naar een andere datum of vorm.

Reserveer een gratis kaartje (24 maart)

Media Ukkie Dagen

Kom luisteren naar een mooi verhaal en ontdek handige apps en technologische snufjes rondom voorlezen, opvoeden en spelenderwijs leren.

Tijdens de Media Ukkie Dagen (26 maart t/m 2 april) wordt er overal in het land aandacht besteed aan apps, technologie en media voor de allerkleinsten. Wat zijn handige en leerzame apps? Waar moet je als ouder op letten? En hoe kan je het beste gebruikmaken van nieuwe technologie in de opvoeding van je kind?

Op woensdag 24 en 31 maart lezen we voor uit een mooi boek. Ook laten we meteen allerlei mogelijkheden zien om het voorlezen digitaal aan te vullen, met o.a. filmpjes van de Voorleeshoek, apps die bij prentenboeken horen en speciale prentenboekenmatten voor de Blue-Bot, die hele jonge kinderen de beginselen van het programmeren kan leren.

Praktisch

De voorleesfeesten zijn bedoeld voor (ouders/verzorgers van) kinderen van 3 t/m 7 jaar en vinden plaats in Zaal 1 van 15.00 - 16.00 uur. Om anderhalve meter afstand van elkaar te kunnen bewaren, is het nodig om voorafgaand een gratis ticket te reserveren. 1 ticket geeft toegang tot 1 volwassene + 1 kind.

Je reserveert een gratis ticket via de oranje knop bovenaan deze pagina.