UITVERKOCHT: Voorleesfeest: Coco kan het!

18 augustus 2021 | Woensdagmiddag | 15.00 - 16.00 uur | Zaal 1

Kosten: Gratis | voor kinderen van 3 t/m 7 jaar

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Hoera, een voorleesfeest in de zomervakantie! Kom luisteren en knutselen.

Reserveer een gratis ticket

Coco kan het!

Het is tijd voor alle babyvogels om voor het eerst te gaan vliegen. Alleen Coco durft niet. Want wat als ze valt? Of als ze gepakt wordt door een kat? Zal het Coco lukken om haar vleugels uit te slaan en samen met haar vriendjes mooie vormen te vliegen?

Het prentenboek van Loes Riphagen is verkozen tot Prentenboek van het Jaar 2021. Met prachtige en grappige illustraties vertelt Riphagen een verhaal over moed, dingen durven en meer kunnen dan je zelf misschien had gedacht.

Voorlezen in de Bieb

Op de jeugdafdeling wordt regelmatig voorgelezen uit prentenboeken. Soms transformeert ons Voorleesuurtje tot een echt Voorleesfeest en gaan we ook samen knutselen en andere mooie dingen maken.

Gratis tickets

Het voorleesfeest vindt plaats op woensdagmiddag 18 augustus van 15.00 - 16.00 uur in Zaal 1 en is speciaal voor kinderen van 3 t/m 7 jaar.

Meedoen is gratis, maar het is wel nodig om vooraf een gratis ticket te reserveren om ervoor te zorgen dat er niet te veel mensen tegelijkertijd naar het Voorleesfeest komen.

1 ticket is geldig voor 1 ouder + maximaal 2 kinderen. Je kan tickets reserveren via de knop hierboven of via de servicebalie van De Cultuurfabriek.