UIVTERKOCHT: Voorstelling: LOET droomt over later

16 oktober 2021 | zaterdagochtend | 11.00 - 11.30 uur | Zaal 1

Kosten: €3,50

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Kom tijdens de Kinderboekenweek naar deze leuke voorstelling voor kinderen van 3 t/m 6 jaar!

'LOET droomt over later' is speciaal gemaakt voor de Kinderboekenweek 2021. Deze voorstelling is in plaats van de verplaatste voorstelling 'LOET durft (niet)'.

LOET droomt over later

'LOET droomt over later' is grappige, muzikale familievoorstelling waarin Loet samen met alle kinderen en haar lieve hond Mango op zoek gaat naar het allerleukste beroep.

Wat wil jij worden als je later groot bent? Loet weet het al: brandweerman!
Maar wat is die brandweerslang zwaar en die helm zit helemaal niet lekker.
‘Dan word ik danseres', zegt Loet, 'en politieagent! Of zal ik hondenoppasser worden?’

Loet weet niet meer wat ze wil worden. Er is veel te veel keus.
Samen met de kinderen en haar lieve hond Mango gaat ze op een grappige en muzikale zoektocht naar het allerleukste beroep.
Welk beroep denk jij dat Loet kiest? En welk beroep kies jij?

Over Ruth Bakker

Ruth Bakker speelt het nieuwsgierige meisje Loet, zoals je van haar kent, op haar eigen(wijze), interactieve en muzikale manier! Ruth is een artistieke duizendpoot. Ze schrijft, acteert, regisseert, zingt en is fotograaf. Ze is geestelijk moeder van het stoere en eigenwijze meisje Loet.Als theaterpersonage Loet won ze de Publieksprijs in Nederland en België. Daarnaast werd ze uitgeroepen tot Rabo Talentvolle Theatermaker.  

Kinderboekenweek

Tijdens de Kinderboekenweek 2021 kun je alles worden wat je wil en alvast dromen over later. Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, of je goed bent in rekenen of juist in tekenen, of je vier jaar oud bent of al tien jaar, je mag zelf weten waar je het liefst over droomt.

Praktisch

De voorstelling vindt plaats op zaterdag 16 oktober van 11.00-11.30 uur in Zaal 1 op de eerste verdieping van de Bibliotheek. Kaartjes kosten €3,50 per stuk. In verband met de grootte van de zaal kan er per huishouden maximaal 1 volwassene meekomen.

Koop je kaartjes via de knop hierboven of de servicebalie op de begane grond van De Cultuurfabriek. Tot Loet!