Zomerse schrijfworkshop

2 juni 2021 | 14.00 - 16.00 uur | online

Kosten: € 5

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Op woensdag 2 juni geeft Conny Plomp online een zomerse schrijfworkshop. Zij geeft al vele jaren schrijfworkshops rondom diverse thema’s. Dit keer sluit de workshop aan bij het zomerlezen.

Koop een kaartje

Zomer 2021: wat we wel of niet kunnen doen is nog ongewis, maar lezen en schrijven kan gelukkig altijd en overal! In deze workshop neemt Conny Plomp je mee in de wereld van boeken onder de zomerzon. Zij geeft je creatieve schrijftechnieken die je uitnodigen om te gaan schrijven. Kennis van schrijven of ervaring zijn niet vereist; iedereen kan schrijven! In twee uur dompel je je onder in werelden die misschien nu vanwege corona niet bereikbaar zijn, maar gelukkig is je fantasie grenzeloos. Stijl en grammatica of een mooi verhaal schrijven is niet aan de orde. Het gaat om het plezier in schrijven rond het thema "Zomerlezen". Laat je verrassen door je pen!

Over Conny Plomp

Conny Plomp geeft al ruim tien jaar schrijfworkshops onder de naam 'SchrijfPassie'. Ze volgde de gecertificeerde opleiding "Luisteren naar je pen". Over haar workshops zegt ze: ‘Ik werk graag, met, voor en in dialoog met mensen en het geven van schrijfworkshops en -cursussen voldoen perfect aan dit ideaal. Schrijvend luisteren naar wat er in je leeft, is erg verrassend wanneer jezelf daarvoor toestemming geeft. Ik wil anderen laten delen in het plezier van schrijven. Het is bijzonder te zien dat mensen, die zeggen niet te kunnen schrijven, tot creatieve expressie komen met behulp van schrijfoefeningen die hen worden aangereikt.’

Kaartverkoop

De workshop vindt online plaats op woensdag 2 juni van 14.00 tot 16.00 uur. Een kaartje kost € 5,00 en is te koop via de oranje knop bovenaan of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek.

De lezing wordt online (via Teams) gegeven. U krijgt via de mail een link die u gewoon kunt openen via de browser, er hoeft verder niets geïnstalleerd te worden.

Ook niet-leden kunnen meedoen! Stuur gewoon een mailtje naar dt@bibliotheekveenendaal.nl

Lees meer over de Boekenweek