Muziek aan het Plein: Voisz

11 juni 2022 | 12.30 - 13.30 uur | Centrale hal

Kosten: €5

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

We vieren samen met De Muzen een muzikaal feest met Muziek aan het Plein: een serie van luchpauzeconcerten van topmusici in De Cultuurfabriek en Spectrum.

Koop een ticket

Op zaterdag 11 juni treedt Voisz op in De Cultuurfabriek. Zij staan bekend om hun vocal projects. Hun huidige project draait om het maken van plezier. Post-lockdown willen ze graag even alle remmen los en samen met het publiek een gezellig feestje bouwen. Zo gebruiken zij onder andere 'vocal painting', een manier van dirigeren die heel duidelijk is voor iedereen en waardoor het publiek ook makkelijk mee kan doen!

Voisz

VOISZ Vocal Projects is een a capella zanggroep die wil raken en inspireren. De groep zingt vanuit de overtuiging dat er een verrassende en doeltreffende manier is om dat te doen: door (kunst)disciplines elkaar te laten versterken. VOISZ zoekt dan ook graag de grenzen op van de vocale lichte muziek, door a capella muziek te combineren met andere disciplines. Dit resulteert in unieke projecten.

Hun motto: alles kan en mag, zolang muzikaliteit en creativiteit de vrije loop krijgen, terwijl we ook de kwaliteit hoog in het vaandel houden.

Zo verrast VOISZ het publiek (en zichzelf) iedere keer opnieuw.

Aanmelden

Dit lunchconcert vindt plaats op zaterdag 11 juni van 12.30 tot 13.30 uur. Een ticket kost €5. Koop een ticket via de oranje knop bovenaan of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek.