Geannuleerd: WordPress voor gevorderden

20 januari 2022 | 4 lessen | donderdagavond | 19.00 - 20.30 uur

Kosten: €98,00

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Deze workshop is voor nu helaas geannuleerd.

Doe mee!

Wij bieden graag een beetje zekerheid in deze onzekere periode. Daarom betaal je bij ons pas voor een activiteit, als deze ook echt doorgaat. Activiteiten die fysiek in De Cultuurfabriek worden gegeven kunnen namelijk verschoven of geannuleerd worden. Mocht de activiteit verschoven worden naar een andere datum, waardoor je niet meer mee wilt of kunt doen, dan kun je je deelname ook gewoon annuleren.

Om de activiteit pas te betalen als deze daadwerkelijk doorgaat, kies je op het inschrijfformulier voor de optie: 'eenmalige automatische incasso', op deze manier betaal je nu nog niet, maar pas op het moment dat we zeker weten dat jouw activiteit echt doorgaat!

Wat ga je doen?

Ben jij je eigen bedrijf gestart, zit je bij een vereniging, gebruiken ze op jouw werk WordPress of wil je om een andere reden weten hoe je een website bouwt? Leer een website maken met deze cursus. De docent leert jou je helemaal op je gemak te voelen met de website-software van WordPress. Stap voor stap maak je jouw eigen website.

Vervolgstappen die aan bod komen tijdens de lessen zijn onder andere:structuur bedenken, pagina’s aanmaken, thema’s downloaden en noem zo maar op. Super handig om allemaal zelf te kunnen!

Na je inschrijving ontvang je van de docent een stukje huiswerk dat je maakt als voorbereiding voor de eerste les. Ook ontvang je een tip voor een eventueel aan te schaffen boek.

Over de docent

Kevin van Guilik studeerde Bedrijfskunde en werkte daarna als adviseur in diverse bedrijfstakken. Al van jongs af aan is Kevin gefascineerd door computers en de mogelijkheden die deze bieden om het leven makkelijker en leuker te maken. Vanuit deze gedachte helpt hij anderen met het digivaardig worden. Kevin is getrouwd en heeft één dochter.

Praktische informatie

De cursus start op donderdagavond 20 januari en vindt 4 weken lang elke donderdagavond plaats van 19.00-20.30 uur. De kosten bedragen €98,00 (stukken goedkoper dus dan wanneer je iemand moet inhuren om je website te bouwen).

Wat heb je nodig?
Om mee te doen aan de cursus is het handig als je enige affiniteit met WordPress hebt. Ook moet je je eigen domeinnaam hebben.

Inschrijven kan via de oranje knop op deze pagina of via de servicebalie in De Cultuurfabriek.