Appeltaartconcert

12 april 2022 | dinsdagmiddag | 14:30 - 16:00 uur | zaal 1

Kosten: €3

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Onder het motto 'klassieke muziek voor iedereen' spelen topmusici een mooi programma van diverse componisten.

Het Benjamin Franklin Trio speelt delen uit een opera van Bellini en uit Jesus Christ Superstar in de bewerking voor altviool, cello en gitaar. Na afloop krijg je appeltaart!

Martin Kaaij, gitaar
Michiel Holtrop, altviool
Douw Fonda, cello

Appeltaartconcerten

Het motto van de Stichting Appeltaartconcerten is: ‘klassiek voor iedereen!’. Zij komen met appeltaart en muziek naar publiek toe, om mensen te raken en te ontroeren. Ze spelen doorgaans voor mensen die om wat voor reden dan ook niet (meer) naar een concertzaal kunnen gaan. Ook hun familie, buren, vrienden en andere liefhebbers van klassieke muziek zijn van harte welkom bij deze openbare concerten. Jaarlijks organiseren ze meer dan 150 concerten door bijna heel Nederland. Uiteraard wordt er na afloop of in de pauze appeltaart geserveerd. De taart staat symbool voor de warme sfeer van de concerten.

Praktisch

Dit concert vindt plaats op dinsdagmiddag 12 april van 14.30 tot 16:00 uur in Zaal 1 op de eerste verdieping van De Cultuurfabriek. Een kaartje kost €3 en is te koop via de oranje knop bovenaan of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek.