Waanzinnige boomhutmiddag

15 oktober 2022 | 14:00 - 16:00 | Centrale hal

Kosten: Gratis | Kinderactiviteiten

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Ben jij net zo dapper als Andy en Terry? En heb je heel veel fantasie? Doe dan mee met deze superleuke activiteiten!

Een boomhut zoals die van Andy en Terry heb je nog nooit gezien! Er is een bowlingbaan, een zwembad met reuzenhaaien, een geheim laboratorium en een snoepjesmachine die je overal volgt en snoepjes in je mond schiet als je trek hebt. Andy en Terry beleven er de dolste avonturen, want in hun boomhut is alles mogelijk!

Allerlei gratis activiteiten in de centrale hal!

In de Kinderboekenweek laten we ons inspireren door de fantastische Waanzinnige Boomhut boekenreeks. Kom langs voor allerlei Gi-Ga-Groene activiteiten tijdens deze waanzinnige middag in de Kinderboekenweek!

Doe bijvoorbeeld mee met het supergave hengelspel, graai in de zintuigenbakken, kom bellen blazen of maak je eigen waanzinnige boomhutkamer! Ben jij net zo dapper als Andy en Terry? En heb je heel veel fantasie? Doe dan mee!

FabLab workshop: Gi-Ga boomhut maken

Maak in het FabLab, net zoals in het boek, een waanzinnige boomhut. Dit ga je doen met behulp van de 3D printer en allerlei andere materialen. Deze workshop is voor kinderen van 9 t/m 12 jaar en kost €3,50 per persoon. Lees hier meer en koop je tickets!

Deze activiteit wordt georganiseerd in samenwerking met de IVN.