GEANNULEERD: Nooit meer stress

23 juni 2022 | Donderdagavond | 20.00 - 21.30 uur | Zaal 1

Kosten: €9

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

In deze interactieve lezing leer je meer over stress en hoe je er van af komt!

Aan de hand van zijn laatste boek laat Onno Nieveen in een bruisende lezing zien en horen: hoe het nou echt zit met stress, waarom we last hebben van dit meerkoppige monster en en hoe we in 10 min/dag van stress af kunnen komen.

Onno laat zien hoe onze hersens werken, komt samen met het publiek tot een profieltekening van stress en introduceert als klap op de vuurpijl iets totaal nieuws, de ‘missing link’ op het gebied van stress reductie. Een zeer bijzondere ont-stress methode die is ontstaan in de vluchtelingenkampen van Centraal Afrika en die gebruik maakt van moderne communicatiemiddelen als smartphone en laptop.

Geniet van een interactieve bijeenkomst en ga naar huis met praktische en zelfs persoonlijke tips hoe je eenvoudig een ‘Nooit-meer-stress-leven’ kan leiden.

Over Onno Nieveen

Onno is therapeut, trainer en coach via zijn eigen praktijk EON. Daarnaast ondersteunt hij (onderwijs) organisaties op het raakvlak van gezondheid, welzijn, stress en presteren.

Praktisch

Deze lezing vindt plaats op donderdagavond 23 juni van 20.00 tot 21:30 uur in zaal 1 op de eerste verdieping van De Cultuurfabriek. Een kaartje kost €9 en is te koop via de oranje knop bovenaan of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek.