GEANNULEERD: Workshop: Maak je eigen bruisballen en badzout

2 februari 2022 | Woensdagavond 19.00 - 21.00 uur

Kosten: €31 (+ €5 materiaalkosten)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Deze workshop is geannuleerd.

Kleurige en heerlijk geurende bruisballen, maar dan alleen met de ingrediënten die jij zélf kiest. Voor een heerlijk wellness moment voor jezelf, of misschien als cadeautje voor een ander? Maak het in deze workshop.

Wat ga je doen?

Bruisballen en badzout zijn onmisbaar tijdens een heerlijk wellness momentje voor jezelf en je kunt dit tegenwoordig dan ook overal kopen. Maar weet je wel wat je koopt? In veel producten zitten ingrediënten die helemaal niet zo goed zijn voor je huid of die getest zijn op dieren.

In deze workshop leer je met natuurlijke materialen je eigen bruisballen en badzout te maken, voor ontspannen momenten in je eigen bad of als leuke cadeaus voor een ander. In twee uur leer je heel veel recepten voor het maken van bruisballen en verschillende badzoutvariaties en ga je direct aan de slag met het maken van je eigen product. Onderwerpen die worden behandeld:

  • Welke duurzame ingrediënten gebruik je om bruisballen en badzout te maken?
  • Hoe maak je je eigen natuurlijke bruisballen in verschillende kleuren en geuren?
  • Hoe maak je verschillenden soorten badzout met kruiden en bloemen?

Over de docent

Gregor Falkenhagen is ervaren breier, spinner en haker. Hij heeft een achtergrond als kleermaker en fashion designer, heeft lang in de kledingindustrie gewerkt en leeft een duurzaam leven samen met zijn partner en zijn hond in Utrecht. Gregor werkt als lifestylecoach en workshopleider en houdt van natuurlijke materialen en duurzaam leven. Hij geeft verschillende workshops op creatief gebied en werkt met duurzame materialen zo als wol, papier en duurzame voedingsmiddelen.

Praktisch

Deze workshop vindt plaatst op 2 februari. De kosten bedragen €31, exclusief €5 materiaalkosten te betalen aan de docent. Neem twee afsluitbare bakjes/doosjes mee om gemaakte materialen mee naar huis te nemen.

Schrijf je in via de oranje knop hierboven of via de servicebalie van De Cultuurfabriek