Geannuleerd: Polswarmers breien

23 februari 2022 | woensdagavond | 19.00 - 22.00u | Cultuurfabriek

Kosten: €21,- (+€15,- materiaalkosten)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Leer in deze workshop hoe je polswarmers met kraaltjes breit. Een prachtig sieraad die tegelijkertijd voor warme handen zorgt.

Meld je aan

Wat ga je doen?

Tijdens de 3 uur durende workshop leer je zelf polswarmers te breien. Dit zijn niet zomaar polswarmers, maar polswarmers met kralen. Dit soort polswarmers kun je heel goed dragen in het dagelijks leven, maar ze staan ook prachtig bij feestkleding. Het is een sieraad dat tegelijkertijd zorgt voor warme handen.

Er wordt gebreid met kraaltjes nummer 8 of 10 en met breinaalden nummer 1.5. Hierdoor krijg je een zeer fijn breiwerk. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren wol, verschillende kleuren kraaltjes en een paar verschillende patroontjes.

Onderwerpen die tijdens de workshop worden behandeld zijn onder andere de keuze van het materiaal, brei technieken en hoe je de polswarmers sluit. Tijdens de workshop leer je de vereiste technieken en maak je een begin aan je polswarmers en thuis kun je deze in alle rust afmaken. 

Voor deze workshop moet je kunnen breien en een uitdaging aan willen gaan.

Over de docent

“Op mijn vierde heb ik leren breien en ik ben nooit meer opgehouden”

Margreet is een gepassioneerd breister. Naast een levenslange ervaring, heeft ze diverse opleidingen gevolgd zowel in handwerktechnieken als op  kunstzinnig vlak. Ze beheerst het breien tot in de kleinste finesses en heeft ruimschoots ervaring om dit als docent over te dragen. Het belangrijkste is het overdragen van het plezier in breien. Met een paar basistechnieken kun je al de leukste dingen maken.  

Praktische informatie

De workshop vindt plaats op woensdagavond 23 februari van 19.00 – 22.00 uur. Meedoen kan al vanaf 15 jaar! De kosten bedragen €21,- excl. materiaalkosten van €15,- (voor breinaalden nummer 1.5, kraaltjes, wol en een rijgnaald). Neem zelf een theedoek of kralenmatje en een magneetbordje mee als je deze hebt.

Inschrijven kan via de oranje knop hierboven of via de servicebalie in De Cultuurfabriek.  

Doe mee!

Wij bieden graag een beetje zekerheid in deze onzekere periode. Daarom betaal je bij ons pas voor een activiteit, als deze ook echt doorgaat. Activiteiten die fysiek in De Cultuurfabriek worden gegeven kunnen namelijk verschoven of geannuleerd worden. Mocht de activiteit verschoven worden naar een andere datum, waardoor je niet meer mee wilt of kunt doen, dan kun je je deelname ook gewoon annuleren.

Om de activiteit pas te betalen als deze daadwerkelijk doorgaat, kies je op het inschrijfformulier voor de optie: 'eenmalige automatische incasso', op deze manier betaal je nu nog niet, maar pas op het moment dat we zeker weten dat jouw activiteit echt doorgaat!