Spaans intensief A1: deel-1

1 februari 2022 | 12 lessen | dinsdagavond 18:30 - 20:30 uur

Kosten: €196,00

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Heb jij de liefde van je leven gevonden in een Spaanstalig land, ga je emigreren of vind je de Spaanse taal gewoon heel erg mooi en wil je er meer over leren? Leer tijdens deze cursus in een rap tempo de basisbeginselen van de Spaanse taal.

Doe mee!

Wij bieden graag een beetje zekerheid in deze onzekere periode. Daarom betaal je bij ons pas voor een activiteit, als deze ook echt doorgaat. Activiteiten die fysiek in De Cultuurfabriek worden gegeven kunnen namelijk verschoven of geannuleerd worden. Mocht de activiteit verschoven worden naar een andere datum, waardoor je niet meer mee wilt of kunt doen, dan kun je je deelname ook gewoon annuleren.

Om de activiteit pas te betalen als deze daadwerkelijk doorgaat, kies je op het inschrijfformulier voor de optie: 'eenmalige automatische incasso', op deze manier betaal je nu nog niet, maar pas op het moment dat we zeker weten dat jouw activiteit echt doorgaat!

Schrijf je in!

Wat ga je doen?

Deze beginnerscursus is bedoelt voor cursisten die nooit eerder iets aan Spaans hebben gedaan en hiervoor een goede basis willen neerzetten. Tijdens deze cursus behandelen we dezelfde stof als in de beginnerscursus Spaans A1 deel 1, maar in kortere tijd. De cursus is in twee delen gesplitst, aan het eind van deel 2 heb je niveau A1 van het ERK bereikt.

In deze cursus is er veel aandacht voor conversatie, spreekvaardigheden en luistervaardigheden.

Omdat in deze cursus het tempo hoog ligt, vraagt dit van de cursist extra inzet.

Methode

We gebruiken voor deze cursus de methode Con Gusto nieuw 1. Tijdens de cursus oefen je samen met de andere cursisten in onder andere de conversatie en leer je veel van elkaar. Het is een vertrouwde omgeving om je uitspraak te verbeteren, je hoeft dus niet bang te zijn om fouten te maken. Het belangrijkste is het plezier!

Gezien het tempo moet je er rekening mee houden dat je extra tijd kwijt bent aan huiswerk.

Over de docent

Hola! Mijn naam is Ruth Veltman Cevallos. Ik kom uit Ecuador en ik woon al 18 jaar in Nederland. Voordat ik naar Nederland kwam, heb ik 10 jaar in Brazilië gewoond waar ik mijn studie Pedagogie aan de Federale Universiteit van Alagoas heb gedaan. In Brazilië heb ik als basisschool lerares gewerkt, maar ook als docent Spaans op de basisschool, middelbare school en het talen instituut. Nadat ik in Nederland mijn inburgeringscursus heb afgerond ben ik ook hier begonnen als docent Spaans. Dit doe ik nu 16 jaar.

Praktisch

Deze cursus bestaat uit 12 lessen op de dinsdagavond, van 18:30 tot 20:30 uur in De Cultuurfabriek. De start is op dinsdag 1 februari 2022. Het cursusgeld bedraagt €196.

Inschrijven kan via de oranje knop bovenaan of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek.