VOL: Voorleesfeest: Hoeveel weegt een lieveheersbeestje?

17 augustus 2022 | Woensdag | 15.00 - 16.00 uur | Zaal 1

Kosten: Gratis | voor kinderen van 3 t/m 7 jaar

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Hoera! Het is weer tijd voor een gezellig Voorleesfeest! Ga mee in de wereld van het dierenrijk en leer over gewicht, getallen en vergelijkingen.

Tijdens dit voorleesfeest lezen we voor uit het boek 'Hoeveel weegt een lieveheersbeestje?' van Alison Limentani. We gaan wegen, vergelijken en nog meer. Neem je eigen knuffeldier mee om te wegen en te vergelijken!

Hoeveel weegt een lieveheersbeestje?

Weet jij hoeveel mieren samen evenveel wegen als één lieveheersbeestje? Of hoeveel konijnen samen evenveel wegen als één vossenjong? Dit boek vertelt het je!

Alison Limentani neemt kinderen in dit boekje mee in de fascinerende wereld van het dierenrijk en leert ze over gewicht, getallen en vergelijkingen.  

Gratis tickets

Het voorleesfeest vindt plaats op woensdag 17 augustus van 15.00 tot 16.00 uur in Zaal 1 en is speciaal voor kinderen van 3 t/m 7 jaar.

Meedoen is gratis, maar het is wel nodig om een gratis ticket te reserveren om ervoor te zorgen dat er niet te veel mensen tegelijkertijd naar het Voorleesfeest komen. 1 ticket is geldig voor 1 volwassene + maximaal 2 kinderen. Je kan tickets reserveren via de servicebalie van De Cultuurfabriek of de knop hierboven.

Het voorleesfeest zit helemaal vol! Op 21 september is weer een voorleesfeest.