Muzikale vertelling: Vos gaat een stukje rijden

8 oktober 2022 | zaterdagochtend | 11.00 - 11.45 uur | Zaal 1

Kosten: €3,50 | Voor kinderen van 2 t/m 6 jaar

Kom tijdens de Kinderboekenweek naar deze leuke voorstelling voor kinderen van 2 t/m 6 jaar!

Vos gaat een stukje rijden. Door kuilen, over stenen, wobbel-bobbel, nog een hobbel! En door plassen - spitter spatter spetter! Vos heeft het zo naar zijn zin, hij merkt helemaal niet dat de muis achterop springt. En de mol. En de kever ... Een vrolijk voorleesverhaal voor kleine coureurs.

In deze muzikale vertelling wordt het boek 'Vos gaat een stukje rijden' voorgelezen, aangevuld met bijpassende liedjes en muzikale activiteiten.

Over Mizzemos Kinderliedjes

Maaike van der Haar was al van jongs af aan bezig met muziek en dingen bedenken. Ze deed de opleiding Docent Muziek op het conservatorium. Ze werd vervolgens docent en singer-songwriter. Sinds 2020 richt Maaike zich volledig op haar bedrijf: Mizzemos Kinderliedjes. De Mizzemos Kinderliedjes zijn rustig en prikkelarm en de onderwerpen spreken tot de verbeelding van kinderen. Op de achtergrond speelt de aandacht voor de emoties van het kind een rol: je mag er zijn zoals je bent.

Praktisch

De voorstelling vindt plaats op zaterdag 8 oktober van 11.00-11.45 uur in Zaal 1 op de eerste verdieping van de Bibliotheek. Kaartjes kosten €3,50 per stuk.

Koop je kaartjes via de knop hierboven of de servicebalie op de begane grond van De Cultuurfabriek.