Workshop: Schilderen met wol

28 januari 2022 | Vrijdagmiddag 13.00 - 16.30 uur | Cultuurfabriek

Kosten: €47 (+ €6 materiaalkosten)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Ga aan de slag met wol en maak een uniek, 3D-wolschilderij om thuis je woonkamer mee op te fleuren.

Doe mee!

Wij bieden graag een beetje zekerheid in deze onzekere periode. Daarom betaal je bij ons pas voor een activiteit, als deze ook echt doorgaat. Activiteiten die fysiek in De Cultuurfabriek worden gegeven kunnen namelijk verschoven of geannuleerd worden. Mocht de activiteit verschoven worden naar een andere datum, waardoor je niet meer mee wilt of kunt doen, dan kun je je deelname ook gewoon annuleren.

Om de activiteit pas te betalen als deze daadwerkelijk doorgaat, kies je op het inschrijfformulier voor de optie: 'eenmalige automatische incasso', op deze manier betaal je nu nog niet, maar pas op het moment dat we zeker weten dat jouw activiteit echt doorgaat!

Wat ga je doen?

In deze workshop ga je ‘schilderen’ met wol en maak je een uniek 3D-kunstwerk met wolvilt. Je leert verschillende technieken om wolvilt te bewerken tot je jouw creatieve visie waar kan maken. Abstract of figuratief, een bloemenzee of een landschap: je kiest zelf de kleuren en de stijl van je werk.

Aan het eind van de workshop wordt je werk (als je wilt) bevestigd aan een wandpaneel van ongeveer 24x30 cm. Zo heb je een bijzonder kunstwerk voor je woonkamer, slaapkamer of werkkamer.

Over de docent

Inge van Oudenallen raakte gefascineerd door wolvilten tijdens verschillende reizen en begon daardoor te experimenteren met wol en natuurvezels. Inge geeft haar expertise graag door in allerlei workshops. Met liefde voor het duurzame materiaal wol en geïnspireerd op de natuur ontwerpt zij ook fashion items, interieuraccessoires en kunstitems van wolvilt. Inge is eigenaresse van Studio Namenia.

Praktisch

Deze workshop vindt plaats op vrijdag 28 januari van 13.00 - 16.30 uur. De kosten bedragen €47, exclusief €6 materiaalkosten, te betalen aan de docent.

Schrijf je in via de oranje knop hierboven of via de servicebalie van De Cultuurfabriek