UITVERKOCHT | De Fabriek op Zondag: Ronald Naar zingt Franse chansons

20 november 2022 | 14.00 - 16.00 uur | Centrale Hal

Kosten: €5

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Geniet van een prachtige Franse Chansons in De Cultuurfabriek!

Deze activiteit is onderdeel van De Fabriek op zondag! Bekijk hier alle zondagactiviteiten.

Franse chansons. Wie kent dit genre niet? Franse liedjes met een verhaal die onverminderd populair blijven. Niet in de laatste plaats door het tv-programma Chansons! van Matthijs van Nieuwkerk en Rob Kemps.

Deze zondag neemt Ronald Naar je mee naar Frankrijk. Hij zingt een aantal klassieke chansons van bijvoorbeeld Jacques Brel, Charles Aznavour en Jean Ferrat. Maar hij besteed ook aandacht aan chansons van recentere datum. Hij begeleidt zichzelf op gitaar en leidt de chansons op zo’n manier in dat ook mensen die het Frans niet zo machtig zijn de rode draad kunnen volgen.

In 2019 speelde Ronald een maand lang op het OFF Festival van Avignon met een chansonvoorstelling getiteld ‘L’oeil du cyclone’. Hij treedt zowel solo op als begeleid door piano en/of combo. Daarnaast was hij tot twee maal toe finalist van het jaarlijkse ‘Concours de la Chanson’ in de Kleine Komedie en finalist in het Parijse concours ‘Vive la Reprise’.

Publieksreacties:
‘Ronald is een ware performer, deze oprechte liefhebber van het Franse chanson, die bovendien oog en oor heeft voor interactie met het publiek.’

‘Ronald heeft ons blij gemaakt en zeker ook ontroerd: die chansons gaan echt over het leven en de cadeautjes die je graag en minder graag uitpakt.’

‘Wat een mooie chansons, en wat een mooie, soms ernstige, soms zeer humoristische stukjes ertussendoor.’

Praktisch

Op zondag 20 november tussen 14.00 uur tot 16.00 uur kan je in de centrale hal van De Cultuurfabriek genieten van Franse Chansons gezongen door Ronald Naar. Kaartjes kosten €5 en zijn te koop via de oranje knop bovenaan of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek.

De Fabriek op Zondag wordt mede mogelijk gemaakt door MAAK Veenendaal.