De Fabriek op Zondag: Random Book Club

25 september 2022 | 14.00 - 16.00 uur | Centrale Hal

Kosten: €5 | Vanaf 16 jaar

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Ontdek hoe je op een verrassende manier boeken leest!

Deze activiteit is onderdeel van De Fabriek op zondag! Bekijk hier alle zondagactiviteiten.

Koop een kaartje

Heb jij op je nachtkastje ook altijd een stapel ongelezen boeken liggen (die maar blijft groeien)? Of raak je in de bieb ook steeds weer overweldigd van al die boeken die je nog per se later, eens, ooit wilt lezen?

Geen nood! Zondag 25 september is Marieke van Dam er om je te helpen met haar Random Book Club!

De Random Book Club is niet zomaar een boekenclub, maar een onverwachte leesmiddag. Met creatieve opdrachten duik je op verrassende wijze midden in boeken. Want je hoeft een boek niet van kaft tot kaft te lezen om er veel uit te halen!

Je gaat lezen, schrijven en natuurlijk ook met elkaar over boeken praten. Handig om te weten: je hoeft van tevoren niks te lezen of voor te bereiden.
Iedereen leest zijn of haar eigen boeken. Daarvoor duiken we eerst de bibliotheek in om die te vinden. Inspiratieboeken, zelfhulpboeken, boeken over creativiteit, natuur, ondernemen, mindfulness, geschiedenis, productiviteit of wat jij ook maar interessant vindt. Wat eruit komt? Dat ga je die zondag zelf ondervinden!

De Random Book Club is bedacht door creativiteitscoach Marieke van Dam. Na twee jaar online events met iedere keer weer enthousiaste deelnemers, nu voor het eerst ‘in het echt’ bij Bibliotheek Veenendaal.

Kom ook ontdekken hoe je op een verrassende manier boeken leest!

Praktisch

Op zondag 25 september van 14.00 uur tot 16.00 uur kan je in de centrale hal van De Cultuurfabriek meedoen met de Random Book Club. Kaartjes kosten €5 en zijn te koop via de oranje knop bovenaan of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek.

De Fabriek op Zondag wordt mede mogelijk gemaakt door Veenendaal Fonds en MAAK Veenendaal.