De Fabriek op Zondag: Tangosalon

4 december 2022 | 14.00 – 16.00 | Centrale hal

Kosten: €5 / gratis | voor volwassenen: beginners én gevorderden

Altijd al de tango willen leren? Kom dan langs en dans de Tango in De Cultuurfabriek!

Deze activiteit is onderdeel van De Fabriek op zondag! Bekijk hier alle zondagactiviteiten.

Koop een kaartje voor de workshop

De Argentijnse Tango verovert in snel tempo vele harten. En dat is niet zomaar! Tango is verrassend veelzijdig, verleidelijk, pittig, nostalgisch, sierlijk, sensueel en stoer. Een fascinerende dans waar écht samen dansen (leiden en volgen) centraal staat.

Argentijnse Tango dansen is laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Of je nu net jouw eerste passen zet of al gevorderde moves kan. Booster de verborgen tango in jezelf! Je zult versteld staan dat je al verrassend snel met de basispassen kunt gaan dansen of met een kleine extra aanwijzing je tango extra jeu geeft.

Praktisch

Nieuwsgierig geworden? Op zondag 4 december organiseert de Fabriek op Zondag in samenwerking met Argentijnse Tango Veenendaal een heuse Tangosalon. Kaartjes voor de workshop kosten €5 en zijn te koop via de oranje knop bovenaan of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek. Deelnemen aan het vrij dansen is gratis.

Doe op de ritmes van heerlijke Argentijnse tangomuziek mee met de workshop (14.00 – 15.00 uur) of kom gezellig vrij dansen (15.00 – 16.00 uur).

Zowel beginnende als gevorderde tangodansers zijn welkom. Uiteraard kun je na afloop je (nieuw geleerde) moves in de praktijk brengen tijdens het vrij dansen!

De Fabriek op Zondag wordt mede mogelijk gemaakt door MAAK Veenendaal.