Basiscursus fotografie: Compact (Geannuleerd)

1 juni 2023 | 3 lessen | donderdagavond | 19:00 - 22:00 uur

Kosten: €87,00 ( + € 4 materiaalkosten)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Heb je een leuke camera (compact, systeem of spiegelreflex) en geen zin om je te verdiepen in al teveel techniek dan is deze cursus beslist iets voor jou.

Wat ga je doen?

Praktijkgericht en minder theorie dat is waar het in deze korte cursus om draait!

We hebben allemaal wel eens dat een foto te donker of te licht is en we hebben dan geen idee waarom. Of dat iets veel minder uitpakt op de foto dan het in het echt was. En dan die flitser, die gaat af als je het niet wilt en als hij wel zou moeten afgaan dan doet hij het niet. Zo zijn er talloze dingen die invloed hebben op de kwaliteit van je foto's die eenvoudig op te lossen zijn.

Hoe je dat doet leer je in 3 leuke en leerzame lessen. De cursus gaat behalve over die (makkelijke) technische probleempjes ook over compositie, standpunt, accenten in je foto's en wat doe je met je foto's na afloop. Gedurende de cursus krijg je een aantal opdrachten, waarmee je de opgedane kennis zelf uitvoert.

Praktisch

Deze cursus bestaat uit 3 lessen op de donderdagavond van 19:00 tot 22:00 uur in De Cultuurfabriek. Het cursusgeld bedraagt €87 plus €4 materiaalkosten. Er is eenmalig een kopje koffie of thee inbegrepen.

Meenemen: Je camera (spiegelreflex, compact of systeem) en een USB-stick.

Inschrijven kan via de oranje knop bovenaan of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek.