Workshop: Heartstopper tekenen

20 mei 2023 | 13.00 - 14.00 uur | Kunstkubus

Kosten: €2,50

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Doe mee aan de Workshop Heartstopper tekenen met illustrator en stripmaker Abe Borst.

Koop een kaartje

Op zaterdagmiddag 20 mei geeft illustrator en stripmaker Abe Borst een workshop 'Heartstopper' tekenen.

De Graphic Novel- en Netflix serie Heartstopper is wereldwijd een enorme hit. De serie gaat over twee jongens (Nick en Charlie) op een middelbare school die een relatie met elkaar krijgen. Het verhaal is gebaseerd op de gelijknamige webstrip door Alice Oseman. Deze webstrip groeide uit tot een graphic novel serie en werd verfilmd door Netflix.

Wil jij ook Nick, Charlie of andere personages kunnen tekenen óf wil je gewoon de leuke tekenstijl van Alice Oseman uitproberen? Doe dan mee!

Over Abe Borst

Abe Borst (1989) is een illustrator/stripmaker uit Arnhem. Zoals hij zelf zegt: 'Ik ben verliefd op het vertellen van verhalen in beeld, het maakt het geen eens zoveel uit welk verhaal. Van egocentrische dagboekstrip tot strips met een maatschappelijke waarde.'. Abe Borst is o.a. bekend van de dagboekstrip 'Squabe', het stripkookboek 'Smikkelen en Smullen' en Kidsweek's 'Zoo & Zo'.

Praktisch

De workshop vindt plaats op zaterdag 20 mei van 13.00 tot 14.00 uur. Een kaartje kost €2,50 en is te koop via de oranje knop bovenaan of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek.

Pride Saturday wordt mede mogelijk gemaakt door MAAK en KF Hein Fonds.