De Fabriek op Zondag: Hey Groentje! – Alles over de plantaardige Indiase keuken

12 november 2023 | 14.00 – 16.00 | Centrale Hal

Kosten: €5

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Leer meer over de plantaardige Indiase keuken.

Deze activiteit is onderdeel van De Fabriek op zondag! Bekijk hier alle zondagactiviteiten.

Koop een ticket

In de week van 3 t/m 12 november is het Kookboekenweek. Speciaal voor deze week haalt Bibliotheek Veenendaal Amit & Daniëlle van Hey Groentje naar De Cultuurfabriek voor een lezing en kookdemonstratie over de plantaardige Indiase keuken.

Amit & Daniëlle wonen in Veenendaal en hebben er hun missie van gemaakt om meer mensen kennis te laten maken met de plantaardige Indiase keuken. Dit doen ze via hun website, podcasts, maar ook via kookworkshops en hun eigen kookboek: De plantaardige Indiase keuken.

Op zondag 12 november komen Amit & Daniëlle alles vertellen over die heerlijke Indiase keuken en geven ze een kijkje in hun eigen plantaardige leefstijl. Ook zullen ze een kleine kookdemonstratie geven, waarbij iets lekkers wordt gemaakt dat uiteraard kan worden geproefd! Ook krijgen alle deelnemers na afloop het recept mee.

Praktisch

Deze activiteit vindt plaats op zondag 12 november van 14.00 tot 16.00 uur in de centrale hal van De Cultuurfabriek. Tickets kosten €5. Je kan een ticket kopen via de servicebalie van De Cultuurfabriek of de knop hierboven.