De Fabriek op Zondag: Kindercollege: Treinen & Modelspoorbouw

12 februari 2023 | 14.00 – 16.00 | Centrale Hal

Kosten: €2,50 per kind | 8 t/m 12 jaar

Leer meer over treinen & modelspoorbouw bij dit interactieve kindercollege!

Deze activiteit is onderdeel van De Fabriek op zondag! Bekijk hier alle zondagactiviteiten.

Koop een ticket

Ben jij dol op treinen, modelspoorbouw en zou je ook wel eens in het echt willen zien hoe zo’n baan er precies uitziet en werkt?

Op zondag 12 februari komt Stephan de Kok van ModelSpoorwegClub Veenendaal tijdens een kindercollege alles vertellen over zijn modelspoorhobby. Hij neemt verschillende treinen en attributen mee en je mag zelfs ervaren hoe het is om met een baan te rijden!

Stephan is groot liefhebber van Märklin en vooral van de M-rails (metaal). Hij heeft onder andere een professionele kinderbaan gebouwd, waarmee hij op meerdere beurzen is geweest en waar meerdere treinen tegelijkertijd op kunnen rijden.

Met dit kindercollege hoopt Stephan zijn liefde en enthousiasme voor modelspoorbouw over te brengen. Ook benieuwd? Bestel dan als een trein je ticket!

Praktisch

Het kindercollege vindt plaats op zondag 12 februari van 14.00 tot 16.00 uur en is geschikt voor kinderen van 8 t/m 12 jaar.

Reserveer een plekje! Tickets kosten €2,50 per kind. Je kan tickets reserveren via de servicebalie van De Cultuurfabriek of de knop hierboven.