Speurtocht: Iedereen in bad!

25 januari 2023 t/m 4 februari 2023 | Jeugdafdeling

Kosten: Gratis | voor kinderen van 3 t/m 6 jaar

Ga speuren op onze jeugdafdeling tijdens De Nationale Voorleesdagen.

Maximiliaan Modderman geeft een feestje. Het is een wild en vies feestje. Alle gasten moeten in bad. Ze hebben zich op vijf plekken verstopt op de jeugdafdeling. Kun jij ze allemaal vinden? Alle gasten hebben een andere kleur. Zoek en kijk goed! Kleur de gasten in met de juiste kleur.

De speurtocht vindt plaats tijdens De Nationale Voorleesdagen: van 25 januari t/m 4 februari. Tijdens openingstijden kunnen kinderen van circa 3 t/m 6 jaar langskomen op de jeugdafdeling om op elk moment te beginnen aan de speurtocht. Pak een invulformulier + kleurpotloden en ga op zoek!

Meedoen aan de speurtocht is gratis. Aan het eind kunnen de kinderen het ingevulde formulier weer inleveren en krijgen ze een kleine verrassing. Veel zoekplezier!

Nationale Voorleesdagen

De Nationale Voorleesdagen is het grootste boekenfeest voor kinderen van 0 tot 6 jaar. Met lekker voorlezen begint een leven lang leesplezier. 'Maximiliaan Modderman geeft een feestje' is het prentenboek van het jaar. Bekijk hier al onze activiteiten tijdens de voorleesdagen!