Engels A1: deel 2

10 januari 2023 | 20 lessen | dinsdagavond | 20:30 - 22:00 uur

Kosten: €249 (betaling in twee termijnen nodig)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Deze cursus is helaas geannuleerd.

Wat ga je doen?

Deze cursus is bedoeld voor mensen die nog geen of heel weinig Engels kunnen spreken en verstaan en hier een goede basis voor willen neerzetten. Leer dagelijkse uitdrukkingen en eenvoudige zinnen te begrijpen én te spreken. De cursus is in twee delen gesplitst, aan het eind van dit deel heb je niveau A1 van het ERK bereikt.

Aan de hand van allerlei praktische situaties leer je vloeiend Engels spreken waarbij er veel aandacht wordt besteed aan de uitspraak en er veel wordt geoefend. We gebruiken een tekst- en werkboek (methode Oxford Navigate). Met het werkboek ga je ook thuis verder aan de slag.

Inschrijven bij deel 1 of 2? Je instroomniveau wordt bepaald door een online toets.

Methode

We gebruiken voor deze cursus tekst- en werkboek van methode Oxford Navigate A1 Elementary waarbij elk hoofdstuk een eigen thema heeft. Tijdens de cursus werk je veel samen met de andere cursisten en leer je veel van elkaar. Het is een vertrouwde plek om je uitspraak te verbeteren, je hoeft dus niet bang te zijn om fouten te maken, het gaat immers ook om plezier! Met spelletjes maken we het lichter en heb je veel plezier in de les. De tempo wordt bepaald door de groep. Thuis werk je verder met je werkboek en luisterfragmenten.

Voorbeelden van thema’s in dit deel van de cursus zijn:

  • Reizen en dagelijkse activiteiten
  • Kleding, kleuren en lichaam
  • Vaardigheden en hobby’s
  • Spreken in verleden tijd.

Over de docent - K. (Kiran) Dijkstra-Bhanot

Kiran Dijkstra komt oorspronkelijk uit India, waar zij is afgestudeerd als lerares. Sinds 2000 woont ze samen met haar gezin in Nederland. Na het halen van haar diploma NT2 (Nederlandse Taal als Tweede Taal) is ze gaan werken in de onderwijssector. In 2008 begon ze als freelancer Docent Engels voor en nu heeft ze inmiddels haar eigen bedrijf “Making English Easy “. Haar motto, die ze graag aan haar studenten meegeeft is: “Follow your dreams, have no expectations, just a lot of hope”.

Praktisch

Deze cursus bestaat uit 20 lessen op de dinsdagavond, van 20.30 - 22.00 uur in De Cultuurfabriek. Het cursusgeld bedraagt €249 en is in twee termijnen te betalen. Bij deze cursus is één keer een kopje koffie/thee inbegrepen.

Inschrijven kan via de oranje knop bovenaan of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek.