UITVERKOCHT! Vervolgcursus Fotografie

19 januari 2023 | 8 lessen | elke 2 weken | donderdagavond | 19:00 - 21:30 uur

Kosten: €189,00

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Neem de volgende stappen als fotograaf en leer nóg meer uit je spiegelreflexcamera te halen.

Schrijf je in!

Deze vervolgcursus staat in het teken van het verbeteren van jouw foto’s en fotografiekunsten. We breiden de kennis die je in de basiscursus (of als beginnend fotograaf) hebt opgedaan uit, waardoor je leert hoe je je camera nog beter kan gebruiken.

Naast het verbeteren van je techniekkennis, komt de creatieve kant van fotograferen ook sterk naar voren in deze cursus. Je leert meer over het ontwikkelen van je creativiteit en het opdoen en inzetten van inspiratie.

In de lessen passen we de theorie die je leert meteen toe in handige én inspirerende praktijkopdrachten. Daarnaast zijn er ook een aantal keuzeopdrachten, waardoor je kan kiezen op welke vlakken jij je wilt gaan ontwikkelen als fotograaf.

Deze cursus is geschikt voor mensen die bekend zijn met de basisinstellingen van hun camera (zoals sluitertijdvoorkeuze en witbalans) en de basisprincipes van fotografie zoals belichting, diafragma en sluitertijd. Voor deze cursus heb je zelf een (digitale) spiegelreflexcamera, hybride camera of systeemcamera nodig.

Praktisch

Deze cursus bestaat uit 8 lessen op de donderdagavond (om de week), van 19:00 tot 21:30 uur in De Cultuurfabriek. Het cursusgeld bedraagt €189,-. Inschrijven kan via de oranje knop bovenaan of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek.

Meenemen elke les:
Spiegelreflexcamera
Meenemen eerste les:
Een aantal zelfgemaakte foto's (mag digitaal).
Overige info:
Voor de les nachtfotografie heb je een statief nodig.
Cursisten moeten rekening houden met kosten voor het afdrukken van gemaakte foto's.
Tijdens les 3 en 5 wordt er buiten gefotografeerd en duurt de les 3 uur.